Michel van Stratum is de nieuwe advocaat van Veysel Ü.
Volledig scherm
PREMIUM
Michel van Stratum is de nieuwe advocaat van Veysel Ü. © ANP / Frank Jansen

Nieuwe advocaat voor verdachte McDonald's-moorden in Zwolle: ‘In juli doen we ons verhaal’

Veysel Ü. (32), de man die ervan wordt verdacht op 30 maart twee broers te hebben doodgeschoten in een Zwolse McDonald’s, is van advocaat gewisseld. Michel van Stratum uit Den Haag neemt de zaak over van Marnix van der Werf uit Amsterdam. ,,In juli doen we ons verhaal.’’

4 reacties

 • Sina Hogeboom

  1 maand geleden
  Ja ,onder ogen van kinderen doe je dit niet nooit never. Ik weet nog wel de jaren 60/70 mooie jeugd jaren gehad in Zwolle moet je nu zien wat er nu gebeurt!Alleen al die drukke wegen straten het is vreselijk,om het te ervaren!!
 • Henk Ellens

  1 maand geleden
  Snap niet dat zulke gasten altijd de beste advocaten krijgen. En de slachtoffers kunnen fluiten.
 • W. Kloppenburg

  1 maand geleden
  Wat mij betreft mag het verhaal van meneer de advocaat achterwege blijven, iemand die onder de ogen van kinderen twee moorden pleegt dient zonder pardon levenslang opgesloten te worden en dan ben je in mijn optiek nog zeer coulant. Is de dader toevallig krankzinnig dan hoort hij ook levenslang opgesloten te worden in een gesloten inrichting voor zwaar geestelijk gemankeerden.
 • D.J. Pater

  1 maand geleden
  Wat ik mij altijd afvraag: verdachten in een dergelijke moordzaak, krijgen vaak bekende en ervaren strafrechtadvocaten toegewezen. Krijgen de slachtoffers in deze zaak ook een topadvocaat toegewezen, die voor hen betaald wordt door de overheid? Iets anders dat mij stoort: de verdachte krijgt vaak ook relatief veel media-aandacht. Dit lijkt mij voor de nabestaanden erg pijnlijk. Ik hoop dat de dader van deze dubbele moord voor zeer lange tijd wordt opgesloten. Sterkte voor de nabestaanden.
 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.