Volledig scherm
Ter illustratie. © ANP

Noodnummer voor brandweer IJsselland

De brandweer IJsselland heeft een eigen noodnummer ingesteld in plaats van het 112 nummer dat is getroffen door een landelijke storing.

Voor spoedeisende hulp van de brandweer in de regio IJsselland kan worden gebeld met 06 - 307 28 693. 

Door de landelijke storing is het algemene noodnummer 112 niet bereikbaar. Er is een alternatief nummer ingesteld: 088-6628240. Voor het algemene telefoonnummer van de politie,  0900-8844, is het alternatieve nummer 088-9659630 in het leven geroepen.

  1. Zwollenaar leidt grootste versterkingsoperatie uit Nederlandse geschiedenis: ‘Die Groningers motten en zullen veilig wonen’
    PREMIUM

    Zwollenaar leidt grootste verster­kings­ope­ra­tie uit Nederland­se geschiede­nis: ‘Die Groningers motten en zullen veilig wonen’

    Bij zijn waterpoloclub zien ze Peter Spijkerman (57) nauwelijks meer. De grootste versterkingsoperatie in de Nederlandse geschiedenis beheerst het leven van de topambtenaar uit Zwolle. Tienduizenden gebouwen in Groningen moeten beoordeeld en zo nodig aardbevings-bestendig worden gemaakt. ,,Onder Zwolle heb ik soms het idee dat mensen denken: waar heb je het eigenlijk over?”

In samenwerking met indebuurt Zwolle