Frans Paalman
Volledig scherm
PREMIUM
© Frans Paalman

Nul tests uitgevoerd, toch een duizelingwekkend prijskaartje: XL-testpaviljoen in Zwolle wordt weer afgebroken

Het XL-testpaviljoen voor Testen voor Toegang in Zwolle wordt weer afgebroken zonder dat er ooit één test is afgenomen. De volledig ingerichte locatie stond drie maanden kant en klaar voor gebruik en dat heeft de overheid een enorme bak geld gekost. 

10 reacties

 • ingrid eerten

  1 jaar geleden
  Heel vreemd, als ik me wil laten testen krijg ik wel deze locatie te zien en afspraak word gemaakt, heel knap als ze dat zonder personeel kunnen doen
 • Marcel Janssen

  1 jaar geleden
  Ben juist blij dat locatie niet nodig was. Stel je de situatie eens voor als testlocatie wel nodig was geweest.. Dan was het nog drukker in ziekenhuis en IC geweest. Beter een testlocatie teveel, dan tekort (dan was het ook niet goed geweest). Tuurlijk wordt er geld teveel uitgegeven. Denk maar aan bedrijven die steun hebben gehad die in een situatie zonder COVID-19 failliet waren gegaan (hoe vervelend ook). Altijd zo makkelijk om te mopperen, kijk eens naar wat wel goed gaat..
 • henk hartog

  1 jaar geleden
  Blij als deze waanzin voorbij is. Wij merken al 19 maanden lang dat het heel véél geld kost, dat de CEO, s van die injectiespuiten industrie goed eraan verdienen . Dus BIG MONEY. Ongelooflijk wat wij al die tijd horen en lezen. Maar we zullen het zien in 2023
 • Peter Slotboom

  1 jaar geleden
  Geld weggegooid, belastinggeld verbrand, etc. Het is zo eenvoudig met je vinger te wijzen. Ga je eigen uitgaven eens na en kijk wat je afgelopen jaar feitelijk overbodig hebt aangeschaft. Een ding is zeker: goed voor de werkgelegenheid.
 • GR Witteman

  1 jaar geleden
  Covid is geen pandemie maar een sekte.