Een delegatie van de kerk overhandigde de cheque bij het revalidatiecentrum.
Volledig scherm
Een delegatie van de kerk overhandigde de cheque bij het revalidatiecentrum. © Vogellanden

Oliebollen van de kerk leveren revalidatiecentrum in Zwolle een mooie bijdrage voor picknickbanken op

Revalidatiecentrum Vogellanden in Zwolle heeft een cheque van 1100 euro ontvangen van de Oosterkerk. Dat was de opbrengst van een oliebollenactie die de kerk eind december hield. Ruim 2000 oliebollen werden verkocht. 

 1. De ene rode Franse auto is de andere niet: jaren cel geëist tegen Zwolse broers voor steekpartij in Kampen
  PREMIUM
  video

  De ene rode Franse auto is de andere niet: jaren cel geëist tegen Zwolse broers voor steekpar­tij in Kampen

  Hun telefoons waren in Kampen. Ze appten elkaar over ‘chillen in Kampen’. En dan werd een 26-jarige man die avond ook nog eens neergestoken met een mes waarop DNA van een van beide broers zat. Maar hebben J.P. (22) en H.P. (27) uit Zwolle en Oldebroek de Kampenaar toegetakeld? Zelf zwijgen ze. Hun advocaten bepleiten onschuld. Opmerkelijk is de rol van kleine rode Franse auto’s.
 2. KAART | Besmettingscijfers blijven hoog: regio Noord- en Oost-Gelderland spant de kroon, Flevoland toont flinke daling
  CHECK JOUW GEMEENTE

  KAART | Besmet­tings­cij­fers blijven hoog: regio Noord- en Oost-Gelderland spant de kroon, Flevoland toont flinke daling

  Vijf gemeenten van de regio Oost-Nederland blijven vandaag onder de 100 positief geteste personen per 100.000 inwoners, terwijl in de rest van de regio de besmettingen hoog blijven. In heel Oost-Nederland kwamen er 3357 nieuwe besmettingen bij. Vooral in Noord- en Oost Gelderland stijgen de besmettingen flink. Toch zijn er ook lichtpuntjes: regio Flevoland laat een flinke daling in het aantal positieve testen zien.