ROBIN UTRECHT
Volledig scherm
PREMIUM
© ROBIN UTRECHT

Ondanks extra check wéér verkeerde prik gezet bij GGD in Zwolle

In de vaccinatielocatie van de GGD in Zwolle heeft deze week opnieuw iemand een verkeerd vaccin gekregen. Een jonge vrouw die voor haar eerste prik kwam, kreeg AstraZeneca in plaats van Pfizer.

8 reacties

 • Hans Warners

  2 jaar geleden
  Ik hoop niet dat Henk Hartog deze zware griep krijgt Hoeveel doden zijn er al agv deze “griep”?
 • Theo Boutens

  2 jaar geleden
  Onvoorstelbaar dat in één van de eerst reacties op dit artikel er iemand is die ondanks de inmiddels miljoenen doden wereldwijd het toch nog over een (weliswaar zware) griep durft te hebben.
 • Christiaan Jurjens

  2 jaar geleden
  Mensen maken nu eenmaal fouten niets erg aan ik heb 2 prikken gehad ging erg goed
 • Hans Invernizzi

  2 jaar geleden
  Kan gebeuren en kan gelukkig geen kwaad. Maar misschien moet de te vaccineren persoon ook zelf een beetje opletten? Mij werd duidelijk gezegd dat ik met Pfizer geprikt zou worden. Verwacht dat dat bij de tweede prik ook zal gebeuren en anders check ik het voor de prik wordt gegegeven. Belangrijkste is dat iedereen zich laat inenten. Zo krijgen we corona eronder!
 • Eric Kunst

  2 jaar geleden
  Ophef om niks, omdat elders op de wereld mogelijk 30 op 1 miljoen gevallen van trombose zijn geconstateerd met een mogelijk verband is gekozen om dit niet onder de 60 te geven. Als je 1 miljoen mensen een glaasje water laat drinken zullen er een week later ook een aantal zijn waarbij trombose geconstateerd wordt. Als van de miljoenen vaccinaties die nu worden gegeven een keer astra Z wordt gegeven ipv Pfizer is dat niet de bedoeling maar heeft geen dodelijke gevolgen