Bewoners in Holtenbroek voor hun huizen met de tekst 'Ik wil mijn huis terug’ in een zwartboek, dat is aangeboden aan deltaWonen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bewoners in Holtenbroek voor hun huizen met de tekst 'Ik wil mijn huis terug’ in een zwartboek, dat is aangeboden aan deltaWonen. © Frans Paalman

Onvrede bij Zwolse huurders over grote renovatie: ‘Mijn kinderen slapen al maanden op matras op de grond’

Veel onvrede over de grootschalige renovatie die woningcorporatie deltaWonen laat uitvoeren heerst er in de Zwolse wijk Holtenbroek onder bewoners van 75 huurwoningen. Ze klagen onder meer over te weinig inspraak, veel overlast en bouwvakkers die onaangekondigd langskomen. ,,Mijn kinderen slapen al maanden op een matras op de grond.”

6 reacties

 • E. Hetebrij

  2 maanden geleden
  Hoezo, de Nederlandse taal niet machtig. Iedereen is toch tegenwoordig ingeburgerd.
 • Miranda Jansen

  2 maanden geleden
  Op de vloer kun je prima slapen. Ik neem aan dat de matrassen niet gerenoveerd worden?
 • J Rossingh

  2 maanden geleden
  Alleen mensen binnen laten op afspraak. Dan ben je van Dat gezeur af
 • Marco Wassink

  2 maanden geleden
  @ hr. Hartog, U maakt deze mensen uit voor leugenaar ? Waarom zou dit niet kunnen, een matras is zo opgepakt en rechtop gezet of naar een andere ruimte, in de avond vice versa. Dat ze er uiteindelijk erop vooruitgaan is een feit, maar s.v.p. geen toetsenbordheld gaan uithangen. Ik zelf heb b.v. in het verleden ook meegemaakt met SWZ, dat ze in midden januari overal het dubbelglas gingen vervangen voor HR++ glas. Of in een ander jaar de hele maand dec. met renovatie badkamer.
 • Marco Wassink

  2 maanden geleden
  V.w.b. de ( nog niet ) renovatie van mijn OB woning heb ik erg veel lof.! Door terminale ziekte en vaak verhogingen van med. zoals Fentanyl, Abstral etc. etc. hebben ze met mij goed rekening gehouden en begrip. Ze hebben mijn woning overgeslagen, de rest is klaar. Soms een goede dag, maar ook van ong. 15/24 op bed en de rest bespaar ik u maar 😉 Ze doen dit wel als ik hier weg ben. OB en alle werkmensen : Chapeau !!