Zwolse Theaters helpt de buren. Medewerkers van het restaurant KEES van Zwolse Theaters (rechts) maken een maaltijd voor de gasten van het inloophuis De Bres.
Volledig scherm
PREMIUM
Zwolse Theaters helpt de buren. Medewerkers van het restaurant KEES van Zwolse Theaters (rechts) maken een maaltijd voor de gasten van het inloophuis De Bres. © Frans Paalman

Onzekerheid over voortbestaan inloophuis De Bres in Zwolle, buren schieten te hulp

Er is veel onzekerheid ontstaan over het voortbestaan van inloophuis De Bres in Zwolle. De steun vanuit een speciaal fonds stopt en de gemeente Zwolle wil voorlopig niet meer subsidie geven. Voorzitter Eduard Metselaar vreest dat de deuren later dit jaar dichtgaan. Buurman Zwolse Theaters springt in de bres voor het inloophuis. ,,Ze zijn erg belangrijk.”

  1. Hatto Heim haalt titel overtuigend binnen, SVI verplettert Barneveld en Flevo Boys laat het opnieuw liggen
    Liveblog

    Hatto Heim haalt titel overtui­gend binnen, SVI verplet­tert Barneveld en Flevo Boys laat het opnieuw liggen

    Hatto Heim is de kampioen van de derde klasse C. Als je in de kampioenswedstrijd met 1-4 wint bij de eerste achtervolger is dat natuurlijk niet meer dan verdiend. Maar de meeste indruk maakte SVI, dat met ruime cijfers te sterk was voor koploper SDV Barneveld. Ook in de hoogste competities rolde de bal, maar Flevo Boys, HHC Hardenberg, Staphorst en VVOG konden allemaal geen tot weinig potten breken. Ook bij DVS’33 lukte er weinig. De ploeg uit Ermelo had echter wel wat te vieren.