In de opnieuw ingerichte Luttekestraat in het centrum van Zwolle zijn de vlaggen niet te missen.
Volledig scherm
PREMIUM
In de opnieuw ingerichte Luttekestraat in het centrum van Zwolle zijn de vlaggen niet te missen. © Frans Paalman/Forum voor Democratie. Fotomontage de Stentor

Ophef over vlaggen in MuseumKwar­tier Zwolle: ‘Wat een boreale straat’

Sinds het feestelijke openingsweekend van het MuseumKwartier hangen tientallen vlaggen in de binnenstad van Zwolle. Maar het logo op de vlaggen doet wel erg denken aan dat van Forum voor Democratie, vinden sommige ondernemers. ,,Klanten zeggen: wat een boreale straat is het hier.”

16 reacties

 • E. Hetebrij

  2 maanden geleden
  Van een afstandje ga je echt niet het aantal zuilen tellen. 4 of 5: wat doet het er toe. En een internationaal logo is (zekers mondiaal) veel bekender dan een klein groepje uit de Haagse politiek. Je kunt ook van een mug een olifant maken. Maar in elk geval staat Zwolle wel zo weer op de kaart :-)
 • P. Kist

  2 maanden geleden
  Menigeen denkt helemaal niets @R. Luijten
 • Rick Luijten

  2 maanden geleden
  Wat een grote miskleun. Menigeen die Zwolle komt bezoeken zal denken dat FvD hier aan de macht is. Om je dood te schamen.
 • Marianne van den Ende

  2 maanden geleden
  Forum voor Democratie, de enige partij die nog hart heeft voor Nederland, wat is daar mis mee? Helemaal niks, stelletje zeikerds..
 • Suolla Art Squad

  2 maanden geleden
  @E. Hetebrij het internationale museum-logo heeft 5 zuilen, het logo van zowel FvD en het Museumkwartier, die hebben er vier. Los daarvan is men in het algemeen bekender met het logo van FvD dan het internationale museum-logo, heel foute keus!