OPROEP: Wie zijn de punkers op deze Zwolse foto?

Drie punkers, hangend op hun fiets, voor café de Singel. Deze foto werd in 1984 in Zwolle gemaakt en hangt nu in het Rijksmuseum in Amsterdam. De Stentor wil graag weten wie deze jonge punkers zijn.

Maja Pejic maakte de foto in 1984, de hoogtijdagen van de punkrock. Wie zijn deze jongeren? Dragen ze de punk nog steeds een warm hart toe? 

De Stentor zou deze foto graag opnieuw maken. Ben je een van deze punkers? Of herken je iemand op de foto? Stuur dan een e-mail naar c.kuik@destentor.nl.

  1. Gymnasium Celeanum Zwolle reist vanwege coronavirus met één leerling minder af naar Griekenland en Rome
    PREMIUM

    Gymnasium Celeanum Zwolle reist vanwege coronavi­rus met één leerling minder af naar Grieken­land en Rome

    Ongeveer tachtig leerlingen van het gymnasium Celeanum in Zwolle gaan morgen op studiereis naar Griekenland en Rome. Waar tal van andere middelbare scholen in Nederland vanwege het coronavirus de stekker uit de studiereis trokken, acht rector Frank Dost het verantwoord om de twee studiereizen door te laten gaan. De school liet aan ouders weten de reis pas af te blazen als het Ministerie van Buitenlandse Zaken een negatief reisadvies zou afgeven voor Rome en Griekenland, maar dat reisadvies is momenteel nog niet aan de orde en dus gaat de reis door.

In samenwerking met indebuurt Zwolle