Oud-directeur Ralph Keuning van Museum de Fundatie in Zwolle.
Volledig scherm
PREMIUM
Oud-directeur Ralph Keuning van Museum de Fundatie in Zwolle. © Frans Paalman

Oud-directeur Museum de Fundatie niet meer in de media na ‘pijnlijk’ interview

Ralph Keuning staat geen media meer te woord. Dat heeft de voormalig directeur van Museum de Fundatie afgesproken met het museum. Keuning reageerde zaterdag voor het eerst op de onrust bij het museum en zijn vertrek als directeur. Zijn reactie op NPO Radio 1 zorgt voor nieuwe onrust onder medewerkers van het museum. Keuning omschreef zijn vertrek als ‘middelgroot absurdisme’.

10 reacties

 • Robbert Scholten

  9 maanden geleden
  Keuning weg,goed zo,volgende onderwerp,die soap is toch afgelopen,geen handvol maar een land vol
 • Godebald van Binsbergen

  9 maanden geleden
  Dit interview bewijst 100% waarom deze meneer compleet ongeschikt is voor wat hij deed en dat alle klagers over hem volkomen gelijk hebben! Hij heeft dus helemaal niets geleerd van de gehele affaire. Wat een afschuwelijk iemand om voor te werken!
 • Marco Wassink

  9 maanden geleden
  J Paas, gelijk heeft u van mijn kant, heb helaas nog een woord aan de uwe toe te voegen na ook radio1 te hebben gehoord. SOCIOPAAT.
 • J Paas

  9 maanden geleden
  De manier waarop deze man keer op keer zijn (ex)personeel schoffeert laat zien dat hij geen enkele vorm van medeleven kan tonen. Als in deze getalen het personeel zich tegen je keert dan heb je het echt verprutst, maar enige vorm van empathie tonen is hem vreemd. Als je de kenmerken van narcisme op deze kwestie projecteert dan zullen de gelijkenissen direct opvallen. Nul inlevingsvermogen, nul geweten, deze man moeit nooit meer een publieke leidinggevende functie krijgen!
 • W. Kloppenburg

  9 maanden geleden
  Ik vind het megagroot absurdisme dat hij überhaupt nog bij die musea rondloopt op kosten van de belastingbetaler. Zegt natuurlijk ook alles over Zuidema die feitelijk mogelijk maakt dat het personeel nog steeds met de man geconfronteerd wordt.