Twee keer in de afgelopen weken kwamen boeren bij het provinciehuis in Zwolle hun sympathie betuigen met de drie Overijsselse ‘dwangsomboeren’.
Volledig scherm
PREMIUM
Twee keer in de afgelopen weken kwamen boeren bij het provinciehuis in Zwolle hun sympathie betuigen met de drie Overijsselse ‘dwangsomboeren’. © ANP

Overijsselse stikstofbank moet honderden ‘PAS-boeren’ uit de nood helpen

Provincie Overijssel heeft een eigen speciale stikstofbank opgericht die de problemen van de honderden zogenoemde PAS-melders moet helpen oplossen. Vanuit deze ‘doelenbank’ kan ‘stikstofruimte’ zo bij voorrang aan met name boeren verstrekt worden.

2 reacties

  • Eric Willemsen

    2 maanden geleden
    Er is er niet een in dit kabinet die uitblinkt in vakkennis. Ze stralen een voor een onnozelheid uit.
  • W. Kloppenburg

    2 maanden geleden
    Nieuwe truc van van der Wal VVD en Pietje Adema CU, een Overijsselse stikstofbank. Ondertussen is Harbers van de VVD druk met het opkopen van stikstof voor Schiphol en Rijkswaterstaat, stikstof die de PAS melders beloofd was door het Kabinet Rutte, de VVD/D66/CDA/CU belazeren de luit weer. Krankzinnig genoeg koopt Harbers VVD de verkeerde stikstof op die kennelijk ook gebruikt kan worden. Toont maar weer eens aan dat ze geen idee hebben waar ze mee bezig zijn.