Een 31-jarige vrouw dreigt haar woning aan de Klooienberglaan kwijt te raken omdat ze voor veel overlast zorgt.
Volledig scherm
PREMIUM
Een 31-jarige vrouw dreigt haar woning aan de Klooienberglaan kwijt te raken omdat ze voor veel overlast zorgt. © Frans Paalman

Overlastgever verspeelt tweede kans en vreest voor verlies woning in Zwolle: ‘Er moet wat gebeuren’

Een 31-jarige vrouw raakt haar woning in Zwolle zeer waarschijnlijk kwijt omdat er afgelopen maand ook overlastmeldingen zijn gekomen. Met geschreeuw en harde muziek zorgt ze voor slapeloze nachten bij buren. Ze heeft een tweede kans gekregen, maar ging weer de fout in. ,,Er moet wat gebeuren.”

12 reacties

 • wim koelewijn

  2 maanden geleden
  Gewoon.. wie niet wil luisteren moet "maar" op de blaren zitten.. als 1x waarschuwen..( dit is het land van waarschuwen) niet veel helpt zal het daarna ook niet helpen. Heb het echt zelf meegemaakt..een gestoorde die talloze keren werd gewaarschuwd..op een gegeven moment kranten rondom zijn bank in brand had gestoken om demonen weg te houden..werd gewoon elders een huis aangeboden.. en binnen korte tijd weer foute boel..sloeg op straat zijn versterker kapot..kwam geluid uit. Enzovoort..
 • an stoel

  2 maanden geleden
  nog even ''voor het zelfde geld steekt ze de zaak in de brand.'''' zag net op de tv over een brand stichting in eibergen door een doorgedraaide vrouw.naast een bejaard stel van in de 80tig.
 • an stoel

  2 maanden geleden
  gewoon er uit zetten ,waarom moeten de flat/buren lijden onder iemand die zich niet aan de regels houd..de buren betalen huur en willen normaal wonen ,dus is ze zelf verantwoordelijk hiervoor.voor het zelfde geld steekt ze de zaak in de brand.
 • marion van kooij

  2 maanden geleden
  Dat krijg je de regering bezuinigt op de GGZ. Iemand die intensieve hulp nodig heeft moet in een eigen woning wachten tot de ambulante hulp een keer tijd heeft.
 • christien damman

  2 maanden geleden
  van der Harg je overdrijft enorm!