Parkeergarage Emmawijk in Zwolle.
Volledig scherm
PREMIUM
Parkeergarage Emmawijk in Zwolle. © Frans Paalman

Parkeertarieven Zwolle gaan fors omhoog: auto moet weg uit centrum van de stad

met pollDe parkeertarieven bij het centrum van Zwolle worden fors verhoogd. Nog niet meteen, maar zelfs een verdubbeling van de kosten is in de toekomst niet uitgesloten. Op die manier wil de gemeente auto’s naar de randen van de stad verdrijven.

67 reacties

 • eline boerhof

  2 maanden geleden
  Arme middenstand in het centrum! Straks komt er echt geen hond meer. Restaurants ook maar opheffen. Hattem, Meppel en Apeldoorn zijn beter bereikbaar.. Belachelijke plannen. Zwollenaren verdiep je in de doelstellingen van de partij waarop je gaat stemmen en GA stemmen.!
 • wilma aalvanger

  2 maanden geleden
  Kom maar winkelen in Harderwijk! Eerste 2 uur gratis parkeren!
 • J. Offringa

  2 maanden geleden
  Hierdoor wordt het probleem alleen maar verplaatst en opgeschoven naar de wijken rond het centrum. Het lijkt me geen goed doordacht plan.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Kees Lantinga,mensen willen gemak en niet zeulen met hun aankopen. Je hoeft geen extra parkeerplaatsen aan de rand te maken want mensen blijven weg.
 • Jet van Brussel

  2 maanden geleden
  Niet alleen in Zwolle maar in heel Nederland moeten auto’s weg . Geheel volgens plan mogen straks alleen nog rijke mensen een auto voor de deur , Jan boezeroen kan op de fiets , als er dan nog stalling is .