De Partij voor de Dieren doet in Zwolle voor het eerst mee aan de gemeenteraadsverkiezingen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Partij voor de Dieren doet in Zwolle voor het eerst mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. © GinoPress

Partij voor de Dieren doet mee aan gemeenteraadsverkiezingen in Zwolle

De Partij voor de Dieren doet bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart voor het eerst mee in Zwolle. Daarmee is het de tiende partij die zich meldt voor de strijd om zetels in de Zwolse gemeenteraad. Debbie Mathijsen voert de twaalfkoppige kandidatenlijst aan. 

4 reacties

 • Yvonne Veld

  1 jaar geleden
  B. Veerman: "Dierenliefde" of de vele afschuwelijk misstanden in de bio-industrie aan de kaak stellen en mensen respect bijbrengen voor andere levende wezens? Anno 2022 is het nog steeds bizar hoe er met dieren omgegaan wordt. Alleen al het feit dat er in nl. elke dag 1,7 miljoen dieren de dood in gejaagd worden in een horrorslachthuis. Als je dat als mens niet erg vindt is de mensheid diep gezonken i.p.v. ontwikkeld op iq en eq.
 • Andre Eggerding

  1 jaar geleden
  Extreem links is geen haar beter. Zie de moord op Pim F.
 • B. Veerman

  1 jaar geleden
  Liever dit dan de extreemrechte partijen natuurlijk, al draaft PvdD altijd wel door in hun "dierenliefde". @Riet Pluim, Swollwacht mag wat mij betreft wel wegwezen nu ze de Zwolse burgers zo op kosten willen gaan jagen met dat nieuwe ondoordachte vuilnissysteem.
 • Egbert Goossen

  1 jaar geleden
  Zwolle gaat al aardig richting TweedeKamer! Met 39 zetels en 10 partijen wordt de versnippering weer groter en dus minder bestuurbaar!