Politie op het veld tijdens FC Utrecht-PEC Zwolle afgelopen zaterdag. Agenten namen de rol van beveiligers over, nadat de situatie rond het Zwolse uitvak escaleerde.
Volledig scherm
PREMIUM
Politie op het veld tijdens FC Utrecht-PEC Zwolle afgelopen zaterdag. Agenten namen de rol van beveiligers over, nadat de situatie rond het Zwolse uitvak escaleerde. © ANP

PEC Zwolle dreigt met stadionverbod na misdragingen supporters, beveiliger FC Utrecht op non-actief

PEC Zwolle-supporters die zich misdroegen bij uitwedstrijden in Deventer en Utrecht kunnen rekenen op stadionverboden. De KNVB is een vooronderzoek begonnen. Daarin wordt ook de rol van de beveiligers in Utrecht meegenomen. Een van hen wilde supporters met zijn broekriem te lijf gaan.

0 reacties

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?