PEC blijft het nieuwe jaar juichen. Na de zeges in competitie versloeg het donderdag Werder Bremen met 1-0, dankzij een doelpunt van Thomas van den Belt (nummer 20).
Volledig scherm
PREMIUM
PEC blijft het nieuwe jaar juichen. Na de zeges in competitie versloeg het donderdag Werder Bremen met 1-0, dankzij een doelpunt van Thomas van den Belt (nummer 20). © Smit-Images/Raymond Smit

PEC Zwolle houdt in Duitsland de stijgende lijn vast

PEC houdt de stijgende lijn vast. Na de twee zeges in de competitie versloeg de Zwolse club donderdag in Duitsland Werder Bremen in een oefenduel: 0-1. Wederom was Thomas van den Belt de matchwinner.

  1. De Zwolse ploeggenoten van Arne Slot zagen het meteen: ‘Ja, daar zat toen al een trainertje in, zoals Gijp zou zeggen’
    PREMIUM
    Conference League-finale

    De Zwolse ploeggeno­ten van Arne Slot zagen het meteen: ‘Ja, daar zat toen al een trainertje in, zoals Gijp zou zeggen’

    Dat Arne Slot trainer zou worden, daar was iedereen bij FC Zwolle en later PEC Zwolle, de club waar hij tussen 1995 en 2013 in totaal 174 duels speelde, het wel over eens. Maar dat de 43-jarige Bergentheimer, die woensdag met Feyenoord in de finale staat van de Conference League, zó succesvol zou worden, dat hadden deze tien voormalige ploeggenoten niet gedacht.