Volledig scherm
Stefan verkerk © Stefan Verkerk

Personeel gewond bij ongeval, Eetcafé Hawaii in Zwolle gesloten

Bij een ongeval op de IJsselallee in Zwolle zijn twee personeelsleden van Eetcafé Hawaii gewond geraakt. De bekende uitgaansgelegenheid in hartje Zwolle ging daarom donderdag niet open. Hawaii wordt sinds dit jaar door Tom Kooistra gehuurd.

Hoe het ongeval vandaag kon plaatsvinden, is nog niet bekend. De politie meldde dat er vier gewonden naar het ziekenhuis zijn vervoerd. Daaronder twee personeelsleden van Hawaii, zo meldt het eetcafé zelf op haar Facebooksite. 

Gewonden

De gewonden maken het volgens degene die het bericht plaatste, goed. Of Kooistra één van de gewonden is, is nog niet duidelijk, hij wil geen commentaar geven.

Het duurde enige tijd voordat de weg was die was opgeruimd, waardoor er flinke verkeershinder ontstond op de IJsselallee, vlakbij de Zwolse binnenstad.

  1. Ook Zwolle vraagt op Wereld Prematurendag aandacht voor veel-te-vroeg geboren kinderen

    Ook Zwolle vraagt op Wereld Prematuren­dag aandacht voor veel-te-vroeg geboren kinderen

    Volgens de weersvoorspellingen pakken donkere wolken zich zondag 17 november samen boven Zwolle, maar de gemeente Zwolle en het Isala zullen deze sombere dag toch van kleur voorzien. Op die dag kleuren de Sassenpoort en het Isala-logo bij het kruispunt aan de Ceintuurbaan en bij de hoofdingang namelijk paars, de kleur van de Wereld Prematurendag. Dit om aandacht te vragen voor veel-te-vroeg geboren kinderen.

In samenwerking met indebuurt Zwolle