Ralph Keuning vertrekt als directeur van Museum de Fundatie, maar blijft nog zeker twee jaar als adviseur verbonden aan het museum in Zwolle en Heino/Wijhe.
Volledig scherm
PREMIUM
Ralph Keuning vertrekt als directeur van Museum de Fundatie, maar blijft nog zeker twee jaar als adviseur verbonden aan het museum in Zwolle en Heino/Wijhe. © Frans Paalman

Personeel Museum de Fundatie opgelucht om vertrek directeur (maar Ralph Keuning blijft wel betrokken)

De opgestapte directeur Ralph Keuning van Museum de Fundatie blijft nog zeker twee jaar als adviseur aan het museum verbonden. Dat de in opspraak geraakte Keuning alsnog vertrekt, is volgens interim-directeur Rob Zuidema de uitkomst van een ‘zorgvuldig proces’. ,,Ik hoop dat de medewerkers ervaren dat er uiteindelijk naar ze is geluisterd.’’

6 reacties

 • Marianne Klaasen

  2 maanden geleden
  Dus Koekkoek: je hebt medelijden met een gast, die het leven van heel veel werknemers zuur heeft gemaakt? Dat pleit niet voor je, moet ik zeggen. Uit je mening blijkt namelijk wel degelijk dat je groot voorstander van deze man bent. En als we het hebben over zo maar wat roeptoeteren: volgens mij begon je daar zelf mee en jij kent ook niet de feiten of wel soms?
 • evert koekkoek

  2 maanden geleden
  Nee, ik ben geen voorzitter van zijn fanclub en nee ook geen voorstander om hem in dienst te houden. Ik geef gewoon aan hoe ik er tegenaan kijk. Verder vraag ik mij af of Venen, Klaasen, Stoel deze persoon van dichtbij hebben leren kennen of dat ze gewoon ongenuanceerd wat rond toeteren.
 • Marianne Klaasen

  2 maanden geleden
  Als iedereen op de werkvloer last heeft van een arrogante en zelfingenomen manager dan moet deze heel snel vertrekken. Helaas zal deze zelfingenomen figuur echt niet met lege handen vertrekken helaas, verwacht ik. Zal wel een flinke compensatieregeling krijgen. Deze figuur had veel eerder ontslagen moeten worden. En dan ook gewoon in de WW net als een hardwerkende burger, die ontslagen wordt. Maar dat zal helaas wel niet.
 • K van Venen

  2 maanden geleden
  Evert je bent koekkoek. Als een iemand een heel team kapot maakt door zelf ingenomen arrogantie, dan moet je weg.
 • H. Stoel

  2 maanden geleden
  heer koekkoek, bent u voorzitter van zijn fanclub ?