Politie bij de bus aan het Wezenland zaterdag aan het begin van de avond in Deventer.
Volledig scherm
PREMIUM
Politie bij de bus aan het Wezenland zaterdag aan het begin van de avond in Deventer. © Rens Hulman

Politie: aanhoudingen PEC-aanhangers in Deventer onmogelijk, wellicht nog sancties

videoGeweld tegen de politie en de vondst van drugs en een zakmes in de bus van aanhangers van PEC Zwolle, die zaterdag in Deventer uit waren op een confrontatie met rivalen van de Eagles. Er zijn mensen voor minder aangehouden, maar hier volgden geen arrestaties. De politie snapt mogelijke verbazing daarover. Maar: ,,We kunnen die feiten niet aan individuen koppelen die in de bus zaten."

1 reactie

 • B. Veerman

  1 jaar geleden
  Er is geweld tegen de politie gepleegd en de politie heeft niet gezien wie het gedaan heeft? Tuurlijk, en toen is de politie niet door het lint gegaan maar hebben ze alleen om legitimatiebewijzen gevraagd. Zo te horen hebben te "pec supporters" helemaal niks gedaan.
 1. Alcides verliest voor de achtste keer op rij, Rohda Raalte doet uitstekende zaken en Columbia pakt een punt
  Liveblog

  Alcides verliest voor de achtste keer op rij, Rohda Raalte doet uitsteken­de zaken en Columbia pakt een punt

  Er is weliswaar nog één speelronde te gaan tot de winterstop, maar Rohda Raalte zal ongetwijfeld met een goed gevoel terugkijken op de eerste seizoenshelft. De ploeg van Laurens Knippenborg won vandaag met 0-1 van Westlandia en doet daarmee uitstekende zaken in de Vierde divisie A. Heino leed een nipte nederlaag tegen de koploper, terwijl Alcides haar meerdere moest erkennen in Purmersteijn. In de eerste klasse D pakte Columbia een punt en dat zal na twee nederlagen voelen als een overwinning.