De door de politie getoonde medaille.
Volledig scherm
PREMIUM
De door de politie getoonde medaille. © Politie Zwolle/Instagram

Politie in Zwolle houdt verdachte aan met bijzondere buit: kampioensmedaille van SV Zwolle

Van wie is deze kampioensmedaille? Dat vraagt de politie in Zwolle zich af. Het gaat om een medaille die vijf jaar geleden is uitgereikt aan zowel spelers als begeleiding van het eerste elftal van voetbalvereniging SV Zwolle, toen de club kampioen werd in de vierde klasse H. Het eremetaal is mogelijk gestolen.

  1. Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken
    PREMIUM
    Teruglezen liveblog

    Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken

    Ook zonder voetbal in de Jack’s League, Derde Divisie en Hoofdklasse viel er zaterdag genoeg te genieten op de amateurvelden. Zo speelde Go Ahead Kampen op eigen veld de kraker tegen DZC’68. De Kampenaren kwamen weliswaar op achterstand, maar stapten uiteindelijk alsnog als winnaar van het veld. In dezelfde competitie – 1D – won CSV Apeldoorn van DOS Kampen, waardoor Go Ahead Kampen en de ploeg uit Apeldoorn gezamenlijk aan kop gaan. In 1E veroverde Heino dankzij een zege in de Sallandse derby de koppositie. Ook Hatto Heim en Batavia’90 boekten belangrijke driepunters. Lees en kijk alles nog eens rustig terug in onderstaand liveblog.