Politie in stadion Galgenwaard voor het vak met supporters van PEC Zwolle
Volledig scherm
Politie in stadion Galgenwaard voor het vak met supporters van PEC Zwolle © ANP

Politie kan rellende supporters PEC en FC Utrecht niet herkennen door duisternis en capuchons, dus gaan ze vrijuit

De supporters die onlangs rond de wedstrijd van FC Utrecht en PEC Zwolle voor problemen zorgden, gaan vrijuit. De politie heeft op camerabeelden geen relschoppers kunnen herkennen.

1 reactie

 • Eric Moll

  1 jaar geleden
  Alsof de 'hardcore fans' niet allang bekend zijn.... Werk samen met de politie Zwolle en tuig dan een actie op waarbij je alle telefoons die in het stadiongebied aanwezig waren uitpeilt en linkt aan de bezitters. Check wat ze achtergelaten hebben op hun social-media accounts en vereer wie dan nog in beeld is met een 'bezoek'. Staat wetgeving in de weg? Maak dan eerst een noodwetje, op basis van de APV. Idem dito waar het om minderjarigen gaat, hen vervolgen en berechten volgens volwassenenrecht.
 1. Meester Harald (54) uit Meppel ziet jongeren en eigen dochter opbloeien bij filmfestival in Los Angeles: ‘En nu naar Cannes’
  PREMIUM

  Meester Harald (54) uit Meppel ziet jongeren en eigen dochter opbloeien bij filmfesti­val in Los Angeles: ‘En nu naar Cannes’

  Met de film One More Night sleepten bewoners van zorglandgoed Mirre een reis naar eerst bruisend Los Angeles en straks naar glitter en glamour in Cannes in de wacht. Voor jongeren als de dochter van Harald Dinkelberg uit Meppel werkt de wedstrijd helend. ,,Ook jeugd die het in het verleden niet meer zag zitten verder te leven ging mee op reis. Moet je ze nu eens zien...”
  Dalfsen