Politie over dode vrouw in opvanghuis Zwolle: ‘Onderzoek wijst uit dat ze een natuurlijke dood is gestorven’

VideoDe vrouw die donderdagmiddag levenloos werd gevonden in een huis aan de Van Karnebeekstraat in Zwolle, is een natuurlijke dood gestorven. Een misdrijf wordt uitgesloten, zegt de politie.

 1. Maarten (27), alias Nonchelange, uit Ommen maakt furore als artiest: ‘Een kunstenaar moet iets brengen wat er nog niet is’
  PREMIUM
  VIDEO

  Maarten (27), alias Nonchelan­ge, uit Ommen maakt furore als artiest: ‘Een kunstenaar moet iets brengen wat er nog niet is’

  Hij hoort bij de twaalf grootste Nederlandse talenten van 2022. 3FM besteedt veel aandacht aan zijn nieuwste single, ‘Iedereen is lelijk’. En vanavond (zaterdag) staat Nonchelange, artiestennaam van Maarten Hutman (27), op Eurosonic Noorderslag. Over de ‘stapjes’ van een carrière die begon in Ommen: ,,Ik had de schuur van mijn ouders opgeëist als studio.”
 2. ‘Dominee’ Ruben van de Belt (30), van luie leerling uit Emmeloord tot kopstuk in politiek Zwolle
  PREMIUM
  Profiel

  ‘Dominee’ Ruben van de Belt (30), van luie leerling uit Emmeloord tot kopstuk in politiek Zwolle

  Hij verborg zijn dramatische vmbo-rapport voor z’n ouders, stortte zich op gamen en leek in niets op weg naar een belangrijke politieke functie. Een bezoek aan Bangladesh veranderde alles in het leven van de in Emmeloord geboren Ruben van de Belt. Nu leidt de afgestudeerde theoloog de grootste partij van Zwolle en gaat als ChristenUnie-lijsttrekker de verkiezingen in.