Ter illustratie: in supermarkten als de Albert Heijn is het verplicht om een mondkapjes te dragen. In Zwolle vertikte een groep klanten dat. Afgesproken werk, dus een boete.
Volledig scherm
PREMIUM
Ter illustratie: in supermarkten als de Albert Heijn is het verplicht om een mondkapjes te dragen. In Zwolle vertikte een groep klanten dat. Afgesproken werk, dus een boete. © Foto Freddy Schinkel

Politie pakt door met mondkapjeboetes in Albert Heijn Zwolle: supermarktpersoneel opgelucht

Met het beboeten van zo’n vijftien personen die zich in een Albert Heijn in Zwolle vanmiddag bewust niet aan de mondkapjesplicht hielden wil de politie ook het signaal geven dat dit gedrag niet getolereerd wordt. Anders is het wanneer iemand per ongeluk zijn masker is vergeten. ,,Het is niet zo dat we voor iedere supermarkt staan te wachten op klanten zonder mondkapjes.”

 1. LTO Noord roept staten- en raadsleden op tot ‘nee’ tegen zonnepark in weiland
  PREMIUM

  LTO Noord roept staten- en raadsleden op tot ‘nee’ tegen zonnepark in weiland

  Zeg ‘nee’ tegen zonnevelden op landbouwgrond. Die oproep doet LTO Noord in een brief, rechtstreeks aan Overijsselse Statenleden en gemeenteraadsleden in West-Overijssel. Volgens LTO moet het verbod een plek krijgen in de Regionale Energie Strategie (RES) West-Overijssel 1.0, waarover voor 1 juli moet worden besloten. Er moet steviger worden ingezet op zonnepanelen op daken, boerenerven en restgronden, vindt LTO, dat daarom ook heeft geweigerd te tekenen voor de concept-RES.

In samenwerking met indebuurt Zwolle

 1. Uitslaande brand verwoest bedrijfspand in Swifterbant
  Play

  Uitslaande brand verwoest bedrijfs­pand in Swifter­bant

 2. Wilders pleit voor nieuwe verkiezingen na nieuws info toeslagenaffaire
  Play

  Wilders pleit voor nieuwe verkiezin­gen na nieuws info toeslagen­af­fai­re