De Keolis-sprinter die tussen de stations van Zwolle- en Kampen Centraal op en neer rijdt en tussentijds stopt op Zwolle Stadshagen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Keolis-sprinter die tussen de stations van Zwolle- en Kampen Centraal op en neer rijdt en tussentijds stopt op Zwolle Stadshagen. © Foto Freddy Schinkel

Politie pakt weer vier jongeren op uit trein tussen Kampen en Zwolle, boa’s zijn ‘t zat: ‘Dit is de druppel’

UpdateDe politie heeft maandagavond vier zwartrijders opgepakt die zich vervelend gedroegen in de trein tussen Kampen en Zwolle en zich niet hielden aan coronamaatregelen. Vorige week was het ook al raak op het ‘Kamperlijntje’ toen jongeren buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s) molesteerden. De vakbond voor boa’s is het zat en eist maatregelen van vervoerder Keolis.

3 reacties

 • jos zoet

  1 jaar geleden
  Ga stoppen met druppelen en begin te handhaven! Scheelt een hoop erģenis en brengt een hoop achterstallige opvoeding!
 • henk hartog

  1 jaar geleden
  Lastig is dit, koop gewoon een vervoerbewijs, anders ga je toch lekker lopen ? Zwartrijden is nog steeds een grote probleem ondanks de OV chip.. Oplossing is, Perron afsluiten met poortjes zoals op de groter station, probleem opgelost. OF lekker gaan lopen in de schone frisse gezonde Buitenlucht
 • Jan Koldewijn

  1 jaar geleden
  In dit soort gevallen, meenemen naar het bureau en de ouders inlichten over het gedrag. Als de ouders geen corrigerende maatregelen nemen gewoon vasthouden.