Politie parkeert ‘drugsbus’ in bossen Staphorst, maar niemand die het opmerkt

VideoBestelbusje, gasmakers, handschoenen, blauwe vaten. Verdachter dan het in verschillende gemeenten in de regio IJsselland geparkeerde drugsvoertuig kan het haast niet. Toch leverde het lokkertje van de politie maar weinig belletjes op. ,,Hou oren en ogen open.” 

6 reacties

 • SteurtienKampen

  7 dagen geleden
  Mooi laten staan, niet mee bemoeien, Politiewerk.
 • Tom Tax

  7 dagen geleden
  Inderdaad, melden heeft meestal geen zin, en niemand gaat risico lopen in deze tijd waar ook het politie-apparaat zo lek als een mandje is, en criminelen zo je gegevens hebben. Criminelen die vrij spel lijken te hebben in dit Nederland dat tot een narcostaat afglijdt. Heb weleens een foto van een gevaarlijke situatie gestuurd: "daar kunnen we niets mee want u bent niet beëdigd en dan is het bewijs niet rechtsgeldig, maar blijf vooral melden bla bla". Dat was dus de laatste keer.
 • Ep Sluiter

  7 dagen geleden
  Als je ergens een melding van maakt reageert de politie niet en nu vinden ze het raar
 • Roel Akkerman

  7 dagen geleden
  In Staphorst zijn ze niet zo! dom, als je een busje zo op de veren ziet staan, dan zit er niet zoveel lading in dat busje met Jerrycans.
 • A Zylstra

  7 dagen geleden
  Politiewerk is voor politie. In het zuiden des lands wordt een famikie al jaren bedreigd en geïntimideerd omdat ze coke in een lading bananen in hun fruithandel hadden gevonden en aangegeven. En wat doet de overheid: lokbusjes plaatsen om 'bewustzijn te verhogen'. Kom op mij niet heel logisch over.