Boeren op de snelweg tijdens een eerder protest.
Volledig scherm
PREMIUM
Boeren op de snelweg tijdens een eerder protest. © Rene Wiegmink / ProNews

Politie waarschuwt boeren: ‘Niet met trekker de snelweg op’

update | pollZwolle is morgen een van de hotspots van de boerenprotesten die worden gehouden door Farmers Defence Force (FDF). Voor zover nu bekend verzamelen zich morgen rond 10.00 uur ongeveer vijftig trekkers bij de Lichtmis. De bedoeling is dan om naar Zwolle op te trekken.

17 reacties

 • Prins

  3 maanden geleden
  Jammer dat er zo weinig respect is voor de landbouw: de ruggengraat voor nederlandse economie. Deze basis wegsnijden zal geen oplossing blijken. Want mensheid wil toch eten en werk houden. De EU landbouw maatregelen bleken na de oorlog eigenlijk te hoog opgeschaald en de banken volgden gretig. Megastallen moeten vermeden worden, subsidies niet naar de grote handelaren/exporteurs. Er zal toch meer lokaal bestuurd moeten worden voor meer draagvlak en samenwerking. En landbouw kan niet de uitsto
 • Robbert Scholten

  3 maanden geleden
  Ik vind dat de boeren groot gelijk hebben,geen beroeps groep die zo gepest is als de boeren, met name door de politiek en de afschuwelijke geiten wollen sokken maffia
 • HJW Goossen

  3 maanden geleden
  Larie koek geen boer geen eten. 90 procent is export er zijn er gewoon teveel. Bezitten 2/3 van het land Zorgen voor enorm dierenleed , overlast en milieuschade . Ziekte s enzv hebben niet eens een nederlanse of eennaam in het dialect farmers defence force . Boerenlui Gaan ons weer platleggen met hun landbouw voertuigen die Jaarlijks voor vele ongelukken zorgen op eigenerf en openbare weg Door blagen die op hun john deers met 30 ton bieten achter zich roekeloos Door onze dorpen scheuren.
 • Jeroen Oosterlaar

  3 maanden geleden
  Jan Willemsen, ik neem aan dat je met "ons" de jij-en bedoelt die uit jouw dissociatieve stoornis voortkomen? Ik weet dat de wachtrijen in de GGZ lang zijn, maar hou nog even vol, "jullie" zijn sterker dan je denkt.
 • Jan Willemsen

  3 maanden geleden
  De boertjes moeten ons niet lastig vallen. De helft kan en moet stoppen
 1. Ranja en knakworst in het ziekenhuis, ‘dat kan echt niet’. Dit is de strijd van de Zwolse huisarts Iris
  PREMIUM
  28

  Ranja en knakworst in het ziekenhuis, ‘dat kan echt niet’. Dit is de strijd van de Zwolse huisarts Iris

  Knakworst en kroket in het ziekenhuis, kan dat? Iris de Vries (37) uit Zwolle vindt van niet. Ze is voorzitter van de vereniging Arts en Leefstijl en moeder van een zoon van 4. Toen hij plots in het ziekenhuis belandde, kreeg hij ranja en knakworst aangeboden en kon zij kiezen tussen een saucijzenbroodje en een kroket. ,,Verbijsterend. Een ziekenhuis moet het goede voorbeeld geven.”