Volledig scherm
De Katersteeg in Zwolle waar de beroving heeft plaatsgevonden. © Google Streetview

Politie zoekt verdachte van poging tot beroving in Zwolle

De politie heeft vanmiddag een burgernetoproep laten uitgaan na een poging tot beroving in de Katersteeg in Zwolle. Een man heeft geprobeerd de tas van een vrouw mee te grissen. Daarbij kwam de vrouw ten val. Zij raakte lichtgewond.

Doordat omstanders begonnen te gillen kon de beroving voorkomen worden en ging de verdachte er zonder buit vandoor. De politie roept het publiek op uit te kijken naar een ongeveer 45-jarige man met een getint uiterlijk. Hij draagt een baseball pet, zonnebril, donkere jas en grijze broek. Hij heeft een sikje. Na de beroving is de verdachte op een damesfiets met bruine tassen in de richting van het nabijgelegen park gefietst.

  1. Reza Ghoochannejhad scoort vier keer voor PEC en maakt gehakt van RKC

    Reza Ghoochanne­j­had scoort vier keer voor PEC en maakt gehakt van RKC

    Niet Clint Leemans, maar Reza Ghoochannejhad loopt zondagmiddag met de grootste glimlach van het veld na PEC Zwolle-RKC Waalwijk. De nieuwe spits van de Overijsselse eredivisionist kent een groots debuut met een dikke zege en vier doelpunten (6-2). Bovendien beëindigt PEC een zeer bewogen week positief, waarin trainer John Stegeman met zijn auto-ongeluk negatief in het nieuws kwam en nu weer reden heeft tot juichen.

In samenwerking met indebuurt Zwolle