Medewerkers van het restaurant KEES van Zwolse Theaters (rechts) hebben het met sluiting bedreigde inloophuis De Bres maandag een hart onder de riem gestoken en een maaltijd voor bezoekers gemaakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Medewerkers van het restaurant KEES van Zwolse Theaters (rechts) hebben het met sluiting bedreigde inloophuis De Bres maandag een hart onder de riem gestoken en een maaltijd voor bezoekers gemaakt. © Frans Paalman

Politiek schrikt van met sluiting bedreigd inloophuis De Bres in Zwolle: ‘Veilige plek in hectiek van bestaan’

Bijna de voltallige gemeenteraad van Zwolle schrikt zich rot van de mogelijke sluiting van De Bres. Na een artikel in de Stentor wil de politiek hierover opheldering van het college van burgemeester en wethouders, omdat het inloophuis erg belangrijk wordt gevonden. De Bres-voorzitter Eduard Metselaar juicht nog niet. ,,Maar deze steun is fijn.”

2 reacties

  • Dolf Herof

    1 jaar geleden
    'Politiek schrikt van met sluiting bedreigd inloophuis De Bres in Zwolle': en ik schrik van de politiek. Dat ze dit niet weten is een teken dat ze ver van de mens afstaan. Als het gaat om miljoenenuitgaven weten ze het wel. Helaas pindakaas, maar de politiek wordt aangestuurd door de harde cijfers van ondernemend Nederland/Zwolle.
  • B. Veerman

    1 jaar geleden
    De gemeente wil voor 30 miljoen een nutteloze brug bouwen om Ed Ankers ego te strelen, maar 40000€ uitgeven aan een organisatie waar Zwolle mee geholpen is is te veel?