100.000e bezoeker Hedon Zwolle.
Volledig scherm
100.000e bezoeker Hedon Zwolle. © Jan Peter Jansen

Poppodium Hedon in Zwolle verwelkomt 100.000ste bezoeker van 2017

Poppodium Hedon in Zwolle mocht vanavond de 100.000ste bezoeker van 2017 ontvangen. Met dit aantal is het record van vorig jaar verbroken. Toen ontving Hedon 88.000 bezoekers. 

De 100.000ste bezoeker is Martin Stedeling uit Amsterdam. Hij liep iets na 19.30 uur nietsvermoedend bij Hedon naar binnen, toen hij werd onthaald met confetti, champagne en een groot bord. Stedeling: ,,Ik ben door een vriend als verrassing meegenomen en voor de deur van Hedon hoorde ik dat ik naar Paceshifters ging wat ik natuurlijk al te gek vond. Dit ontvangst is natuurlijk helemaal mooi!”

Het aantal van 100.000 bezoekers is het aantal bezoekers die dit jaar over de drempel van Hedon zijn geweest. Dat betekent dat de activiteiten van Hedon die buiten de eigen deuren plaatsvonden niet mee zijn genomen in de telling.

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van de Stentor en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

  1. Corona-update | Buurman vindt longpatiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroerende video Isala
    video

    Corona-update | Buurman vindt longpa­tiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroeren­de video Isala

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag: Buurman vindt naar adem snakkende longpatiënt in galerij in Apeldoorn, Isala slingert ontroerende video op facebook, de start van een mega-operatie in het dierenlab in Deventer en het hartverscheurende verhaal van dochters die beide ouders in Harderwijk verloren door het virus.

In samenwerking met indebuurt Zwolle