Jan Berkeveld en zijn buren in Zwolle-Zuid werden verrast door de plannen voor een hogere zendmast 'in de achtertuin'. D66 stelt raadsvragen over het gebrek aan overleg tussen de aanvrager en de bewoners.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Berkeveld en zijn buren in Zwolle-Zuid werden verrast door de plannen voor een hogere zendmast 'in de achtertuin'. D66 stelt raadsvragen over het gebrek aan overleg tussen de aanvrager en de bewoners. © Frans Paalman

‘Praat met inwoners om verrassing als bij zendmast in Zwolle-Zuid te voorkomen’

Zomaar een zendmast in de straat, zoals onlangs in Zwolle-Zuid? Zou niet moeten kunnen, vindt D66 in Zwolle. De partij pleit ervoor om bij dit soort bouwprojecten al vroeg met de buurt in gesprek te gaan, om verrassingen te voorkomen. Dat staat immers in de eigen toekomstvisie van het gemeentebestuur.

0 reacties

 1. Heino overklast Dalfsen, Robur et Velocitas en Sallandia maken er zeven en Alcides tankt vertrouwen
  Liveblog

  Heino overklast Dalfsen, Robur et Velocitas en Sallandia maken er zeven en Alcides tankt vertrouwen

  Twee keer wist Alcides pas te winnen in de tweede seizoenshelft. Daar leek zondagmiddag op bezoek bij Hoogeveen verandering in te komen, ware het niet dat de ploeg uit Meppel haar 0-2 voorsprong uit handen gaf. Ze tankte desondanks vertrouwen voor het restant van het seizoen. Dat gold ook voor Robur et Velocitas, dat zeven keer scoorde, evenals Sallandia. Heino demonstreerde nog maar eens dat het in topvorm verkeert, terwijl Rohda Raalte het kampioenschap eigenlijk niet meer kan ontgaan. Dat en nog veel meer bracht deze speeldag in het amateurvoetbal.
 2. Maarten (32) werd doodgestoken in hartje Zwolle, dader: ‘We waren een soort van beste vrienden’
  PREMIUM
  met video
  2

  Maarten (32) werd doodgesto­ken in hartje Zwolle, dader: ‘We waren een soort van beste vrienden’

  Kevin B. was volgens justitie al langer van plan om de 32-jarige Maarten te vermoorden. Op 14 mei vorig jaar sloeg hij in de Bitterstraat in de binnenstad van Zwolle toe. Maarten overleed ter plekke na een messteek in de rug; B. werd na een klopjacht opgepakt. De twee kenden elkaar en leefden beide een zwervend bestaan in de stad. Justitie eist jaren cel en een tbs-behandeling.