Psychotische beenbijter uit Zwolle krijgt de straf waar hij om vroeg

met videoDaniel Z. (45) uit Zwolle is dinsdag veroordeeld tot tbs met dwangverpleging. De Zwollenaar draaide op 16 maart dit jaar in een psychose volledig door en moest door een arrestatieteam (AT) met veel geweld uit zijn flat aan de Wolthuismarke gehaald worden. Bij zijn aanhouding verzette Z. zich zo heftig dat de politie hem moest neerschieten.

4 reacties

 • henk hartog

  2 jaar geleden
  Gelukkig komt eindelijk meer hulp voor hem, heeft ie hard nodig. Kan ie straks weer in de maatschappij terugkeren, gied zo Daniel, ga ervoor, straks sta je sterker dan ooit
 • G van Wijhe

  2 jaar geleden
  Daniël stond al onder toezicht. Als de instanties hun werk beter hadden gedaan was hem dit niet overkomen. Jammer voor Daniël, is en blijft een heel sociaal iemand al krijgt hij nu wel de zwarte piet toegespeeld.
 • Marco van de Rozenberg

  2 jaar geleden
  Pretentieus geschreven stukje over een intriest verhaal dat het gevolg is van de afbrokkelende Geestelijke Gezondheids Zorg.
 • henk hartog

  2 jaar geleden
  Zal zeker door de Drugs komen. Ongetwijfeld. Deze man FF 3 jaar op laten nemen, komt ie weer fris naar buiten.
 1. Ondanks jarenlange strijd van buren ligt zonnepark Dalfsen in het verschiet: ‘Houden vol tot het eind’
  PREMIUM

  Ondanks jarenlange strijd van buren ligt zonnepark Dalfsen in het verschiet: ‘Houden vol tot het eind’

  Hun verzet tegen de komst van het zonnepark in Dalfsen leek geslaagd. Totdat de rechter vorige zomer de zijde van het bedrijf koos. Hierna kregen de plannen voor het eerst groen licht. Het onderwerp staat maandag weer op de agenda in de gemeenteraad. Buurtvereniging Marshoek Stroomt blijft tot het allerlaatste moment hoop koesteren. ,,Dit gebied is niet geschikt voor al die panelen.”
  Zwolle