Regio Zwolle wil de vierde economische topregio van Nederland worden. Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven torenen boven Regio Zwolle uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Regio Zwolle wil de vierde economische topregio van Nederland worden. Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven torenen boven Regio Zwolle uit. © Edo Draaijer

Regio Zwolle schiet omhoog op economische ladder (hoe doen ze dat?)

Regio Zwolle staat vijfde in de nationale rangschikking van economische topregio’s. Dat vindt de regio niet genoeg: de ambitie is de ‘vierde’ plek. En ja, dat is belangrijk: ,,Als je wilt dat bloemen bloeien, moet er af en toe wat pokon bij.”

  1. LIVE | SVI verbaast vriend en vijand, Hatto Heim wordt kampioen van 3C en DVS’33 dreigt averij op te lopen
    Liveblog

    LIVE | SVI verbaast vriend en vijand, Hatto Heim wordt kampioen van 3C en DVS’33 dreigt averij op te lopen

    Geen vervolg van de spannende titelstrijd in de Hoofdklasse B vandaag: SV Urk en SC Genemuiden komen niet in actie. Maar dit betekent natuurlijk niet dat we helemaal geen spektakel hoeven te verwachten op deze speeldag. Zo moet Flevo Boys wél aan de bak, thuis tegen SDC Putten. In de Derde Divisie komen DVS’33, Sparta Nijkerk, Staphorst én VVOG allemaal aan bod. Onze ogen zijn echter voornamelijk gericht op de lagere competities. Hatto Heim kan namelijk kampioen worden, terwijl d’Olde Veste’54 een grote stap richting het kampioenschap hoopt te zetten. Kortom, ga er maar weer goed voor zitten!