Volledig scherm
PREMIUM
Aan de straatzijde verdwijnen de parkeerplaatsen. Daardoor is ruimte voor een nieuwe entree. © DC Vastgoed

Renovatie voor oud PTT-complex: Zwolle juicht plan City Post toe

City Post mag vernieuwen. Het oude kantoor en sorteercentrum van PTT Post aan de Westerlaan in Zwolle wordt omgebouwd tot een modern bedrijfsverzamelgebouw. De gemeente wil - in principe - meewerken aan die plannen van eigenaar DC Vastgoed uit Deventer.

Onlangs hebben de gemeente en eigenaar DC Vastgoed een anterieure overeenkomst gesloten. De eigenaar mag nu een omgevingsvergunning aanvragen. Uiteindelijk moet het sterk verouderde complex zo'n 35.000 vierkante meter aan multifunctionele ruimte bieden. 

  1. Een Zwolse calisthenicspark? Roger Knoops van SportService Zwolle nodigt Collin, Xavier en Tom uit: ‘Samen brengen we Zwolle in beweging’
    PREMIUM

    Een Zwolse calisthe­nic­s­park? Roger Knoops van SportServi­ce Zwolle nodigt Collin, Xavier en Tom uit: ‘Samen brengen we Zwolle in beweging’

    Er is nog steeds geen calisthenicspark in Zwolle. Twee jaar geleden begonnen Tom Gal en Xavier Quispel een petitie voor de bouw van een park en onlangs deed Collin Dunlop in de Stentor nog een poging om de sport onder de Zwolse aandacht te brengen. Waar ontbreekt het aan? In gesprek met Roger Knoops, manager SportService Zwolle.

In samenwerking met indebuurt Zwolle