Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant Os en Peper in Zwolle sluit na 15 jaar de deuren. © Eigen foto

Restaurant Os en Peper in Zwolle sluit na 15 jaar de deuren

Restaurant Os en Peper op de Ossenmarkt, aan de voet van de Peperbus, sluit op 30 juni definitief haar deuren. Reden: de rek is eruit, aldus eigenaar Rik van Middendorp. Voor het personeel zijn ergens anders banen gevonden.

Aan de klandizie ligt het niet. Os en Peper scoort al jaren hoog in de Iens-restaurantlijst en staat in de Overijsselse top 3 al jarenlang op 2. Het restaurant kreeg in 2017 en 2018 speciale vermeldingen van Tripadvisor, eerder al een vermelding in de Michelingids en kreeg nog een hoge beoordeling van Gault Millau in 2018 (13 punten). 

  1. Rechter dwingt huurgarantie Hudson's Bay in Zwolle af

    Rechter dwingt huurgaran­tie Hudson's Bay in Zwolle af

    Winkelketen Hudson's Bay heeft een rechtszaak verloren tegen de eigenaar van het winkelpand in Zwolle. Insteek was de huurgarantie vanuit het Canadese moederbedrijf. Toen de winkel in Zwolle kwam werd afgesproken dat zodra de huur door het Nederlandse concern niet kon worden betaald, ‘Canada’ dit zou doen. En dat tien jaar lang. Het moederbedrijf kwam maar niet met een ondertekende verklaring over de brug, maar moet dat van de rechter nu alsnog doen.

In samenwerking met indebuurt Zwolle