Bestuurder Fenna Eefting van revalidatiecentrum Vogellanden bij het therapiebad van de Zwolse instelling.
Volledig scherm
PREMIUM
Bestuurder Fenna Eefting van revalidatiecentrum Vogellanden bij het therapiebad van de Zwolse instelling. © Frans Paalman

Revalidatiecentra in de geldzorgen, toch blijft het therapiebad van Vogellanden Zwolle lekker warm

Bibberen in het therapiebad van revalidatiecentrum Vogellanden in Zwolle? Niet nodig. Waar andere revalidatiecentra door geldnood de temperatuur verlagen, blijft het in het zwembad van Vogellanden gewoon 33 graden. ,,Gelukkig verwarmen wij het bad al jaren via zonnepanelen”, zegt bestuurder Fenna Eefting.

2 reacties

  • henk hartog

    2 weken geleden
    Goed plan om het zwemwater te verwarmen met zonnepanelen ALS de Zon schijnt, ook een goed plan om met minder managers te draaien, er lopen teveel Rond in elk verzorgingshuis/ ziekenhuis ongeacht in welk stad of dorp . Kost klauwen vol geld met zoiets.
  • Marianne Klaasen

    2 weken geleden
    Als de bestuurders van deze centra eens genoegen namen met wat minder salaris en er een deel van de duur betaalde managers wordt ontslagen, komt er genoeg geld weer vrij. In al deze centra, maar ook in ziekenhuizen, geldt dat er onderhand meer bestuurders en managers zijn dan zorgpersoneel. En dat zijn de duurst betaalde dames en heren.