Volledig scherm
Wereldkampioen zwaargewicht Rico (The King of Kickboxing) Verhoeven en de Braziliaanse kickbokser Guto Inocente staan tegenover elkaar in de ring tijdens het kickboksevenement GLORY 59 in de Johan Cruijff ArenA. ANP ROBIN VAN LONKHUIJSEN © ANP

Rico ‘The King of Kickboxing’ Verhoeven komt naar Zwolle

Kickbokser Rico Verhoeven is zondag in Zwolle. De wereldkampioen geeft in Het Anker in Westenholte ‘The winners workout clinic’. 

Clinic

Altijd al eens oog in oog willen staan met The King of Kickboxing? Zondag is daar de kans voor. Tijdens de clinic leert Verhoeven de deelnemers zijn belangrijkste trainingsmethodieken (kracht, flexibiliteit en conditie), aandachtspunten bij wedstrijden en het belang van een goede technische uitvoering. Na afloop van de clinic is er de mogelijkheid met Verhoeven op de foto te gaan.

The King of Kickboxing

Verhoeven is de GLORY zwaargewicht wereldkampioen. De Nederlander begon al op zevenjarige leeftijd met martial arts. De sympathieke kickbokser werd in 2013 voor het eerst GLORY wereldkampioen en verdedigt deze titel sindsdien succesvol. Het duurde dan ook niet lang voordat Verhoeven de bijnaam The King Of Kickboxing kreeg. 

Kaarten voor zondag zijn nog te krijgen. 

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)

In samenwerking met indebuurt Zwolle