Motoragenten surveilleerden na klachten over weggebruikers die rode kruisen negeerden op de A28 bij Zwolle.
Volledig scherm
Motoragenten surveilleerden na klachten over weggebruikers die rode kruisen negeerden op de A28 bij Zwolle. © Politie Zwolle

Rode kruizen vaak genegeerd op A28 bij Zwolle: 'Dit gaan ze voelen'

De rode kruizen boven de A28 vanwege de werkzaamheden bij Zwolle worden veelvuldig genegeerd. Dat meldt de politie. Na klachten hierover gingen gisteravond negen bestuurders op de bon.

 1. Duo uit Dalfsen presenteert in regio spel in virtuele wereld: tijdens een etentje samen de bank beroven

  Duo uit Dalfsen presen­teert in regio spel in virtuele wereld: tijdens een etentje samen de bank beroven

  Vier tot zes mensen zitten aan tafel in een restaurant. Eén van hen heeft een virtualrealitybril (vr-bril) op en vertelt wat hij ziet. Zijn tafelgenoten verstrekken op hun beurt informatie uit de echte werkelijkheid, waarmee de spelers elkaar op weg helpen om het spel tot een goed einde te brengen. Lukt het hen om binnen anderhalf uur de bank te beroven en te ontsnappen uit het Spaanse Muntgebouw?
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.