De Ronde van Overijssel zal geen gevaar lopen, maar randactiviteiten om bijvoorbeeld jongeren en gehandicapten in beweging te krijgen komen wel in het gedrang. Hier beklimt het peloton de Holterberg.
Volledig scherm
PREMIUM
De Ronde van Overijssel zal geen gevaar lopen, maar randactiviteiten om bijvoorbeeld jongeren en gehandicapten in beweging te krijgen komen wel in het gedrang. Hier beklimt het peloton de Holterberg. © VINCENT JANNINK

Ronde van Overijssel dreigt subsidie van 260.000 euro mis te lopen: ‘Formulier verkeerd ingevuld’

De Ronde van Overijssel loopt geen gevaar, met het mislopen van een pot subsidie van de provincie Overijssel, maar activiteiten voor bijvoorbeeld jongeren en gehandicapten om sportbeoefening te stimuleren komen wel in het gedrang.

2 reacties

 • Zeegers

  1 jaar geleden
  Die ambtenaren doen net alsof ze de subsidie uit eigen zak moeten betalen. En als ze zélf een leuk projectje hebben, dan is subsidie geen probleem.
 • evert koekkoek

  1 jaar geleden
  Ach hoe dom, het verkeerde kruisje bij het verkeerde vakje?? Als dat maar niet uitmondt in een soort toeslagen affaire en alle eerder verkregen subsidies worden teruggevorderd.
 1. LIVE | Csv Apeldoorn overleeft verlenging, asv Dronten knikkert Flevo Boys uit vierde divisie en doek valt voor VVOG, Bruchterveld én Bergentheim

  LIVE | Csv Apeldoorn overleeft verlenging, asv Dronten knikkert Flevo Boys uit vierde divisie en doek valt voor VVOG, Bruchter­veld én Bergent­heim

  Flevo Boys verschafte zichzelf wat lucht met een ticket voor de nacompetitie, maar daarin ging het alsnog mis voor de ploeg uit Emmeloord. Asv Dronten gaat een ronde verder en houdt zich op de vierde divisie, het niveau waarop VVOG na de zomer zal acteren na een nieuwe nederlaag tegen Smitshoek. Ook voor Bergentheim, Bruchterveld en Olympia’28 viel het doek, terwijl Dieze West, Genemuiden en Hierden zich plaatsen voor de volgende ronde.