Roze en bruine korrels in het Zandhovebos bij Zwolle, wandelaars waarschuwen de politie (en dat is terecht)

videoVreemde roze en bruine korrels. Toen wandelaars ze vandaag op verschillende plekken in het Zandhovebos bij Zwolle zagen liggen waarschuwden ze de politie. En dat was maar goed ook. 

13 reacties

 • E van der Harg

  4 maanden geleden
  A.Veijer ...huh? Heet al vele jaren zo hoor.
 • Eric Walch

  4 maanden geleden
  @M.G.Blom: Ik vind dit niet op gif lijken. Rattengif is meestal graan wat met gif geïmpregneerd is. Dit zijn vetstaafjes zoals je ze ook regelmatig in vogelvoer ziet. De roze kleur moet dan 'met bessen' voorstellen. En vreemd dat die 'bruine' korrels niet direct als lijnzaad herkend worden.
 • Van der Meij

  4 maanden geleden
  Goh ik wist niet dat er wijkagenten ia Zwolle zuid zijn. Ik heb ze al vele jaren niet gezien. Ik dacht dat ze uitgestorven waren!!!
 • M.G. Blom

  4 maanden geleden
  @Luijten en @Mathilde Beernink: Aannames kunnen inderdaad dodelijk zijn, E. Hetebrij heeft volkomen gelijk. Vind ik. Niet zo slim eigenlijk om voer op gif te laten lijken, rattegif bestaat al veel langer dan het 'moderne' welvaartsverschijnsel vogel- en ander diervoer.
 • A. Veijer

  4 maanden geleden
  E. van der Harg. Je naam veranderd zie ik.
 1. Heino overklast Dalfsen, Robur et Velocitas en Sallandia maken er zeven en Alcides tankt vertrouwen
  Liveblog

  Heino overklast Dalfsen, Robur et Velocitas en Sallandia maken er zeven en Alcides tankt vertrouwen

  Twee keer wist Alcides pas te winnen in de tweede seizoenshelft. Daar leek zondagmiddag op bezoek bij Hoogeveen verandering in te komen, ware het niet dat de ploeg uit Meppel haar 0-2 voorsprong uit handen gaf. Ze tankte desondanks vertrouwen voor het restant van het seizoen. Dat gold ook voor Robur et Velocitas, dat zeven keer scoorde, evenals Sallandia. Heino demonstreerde nog maar eens dat het in topvorm verkeert, terwijl Rohda Raalte het kampioenschap eigenlijk niet meer kan ontgaan. Dat en nog veel meer bracht deze speeldag in het amateurvoetbal.