Remco Regterschot (links) en Robert Heukels
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Regterschot (links) en Robert Heukels © Ronald Hissink

Schaf het uitvak af: geen gezeik meer en thuisvoordeel voor iedereen

AartsvriendenRobert Heukels en Remco Regterschot (beide van 1969) werkten twintig jaar samen bij Nieuwe Revu, Sportweek en NUsport. Remco komt uit Zwolle en is voor PEC, Robert komt uit Deventer en is voor Kowet. Per brief delen ze ins & outs van hun clubs en ander sportgerelateerd nieuws.

8 reacties

 • evert koekkoek

  2 maanden geleden
  Schaf het tussenbeide schrijven en het aan elkaar brieven sturen af. Dat scheelt een boel gezeik.
 • Hippe Scholten

  2 maanden geleden
  Heel simpel, voetbalwedstrijd hoort met vol uitvak te zijn. Bevalt het je niet, opzoutuhhh dan naar je bank thuis en voor de tv zitten.
 • B Heersping

  2 maanden geleden
  Wat is dit voor negatief gejank. Als je het zoo vreselijk vindt. Nodig de familie thuis uit en laat de echte supporters naar stadion gaan. Voor dit soort supporters is ESPN uitgevonden.
 • Henk Gieteling

  2 maanden geleden
  Kowet: Drankje voor 1 munt ( €2), snelle tournigets en wij hoeven nooit te wachten bij in- en uitgang. Na de wedstrijd is het wel een beetje dringen in het dupportershome, maar de supporters verdragen elkaar. De uitsupporters mopperen enkel over een verplichte buscombi ( bv voor de Arena) maar als ik deze column lees zing ik luid: Oh wat is het toch fijn, o. Een Eagle te zijn......
 • H de Vries

  2 maanden geleden
  Prima plan, alleen maar voordelen
 1. Kamperlijntje valt al tijden veel vaker uit dan toegestaan: mogelijk boete voor vervoerder Keolis
  PREMIUM
  4

  Kamperlijn­tje valt al tijden veel vaker uit dan toegestaan: mogelijk boete voor vervoerder Keolis

  Van alle ritten op het Kamperlijntje, valt dit jaar bijna één op de 25 treinen uit. Al maanden kampt vervoerder Keolis met personele problemen. Die leiden nu mogelijk tot een boete van de provincie. Overijssel moet daar als opdrachtgever ‘nog een knoop over doorhakken’, maar gaat in ieder geval met Keolis in gesprek over het aanhoudende en veelvuldig uitvallen van treinen.