Buren van een 35-jarige vrouw in Stadshagen zeggen amper een oog dicht te doen door haar gedrag.
Volledig scherm
PREMIUM
Buren van een 35-jarige vrouw in Stadshagen zeggen amper een oog dicht te doen door haar gedrag. © Frans Paalman

Schreeuwen en met haar been uit het raam hangen: vrouw (35) moet haar woning in Zwolle uit

Woningcorporatie SWZ mag een schreeuwende en verwarde vrouw uit haar woning in de Zwolse wijk Stadshagen zetten. De 35-jarige vrouw drijft de buurt tot wanhoop. Buren klagen dat ze vaak schreeuwt en op muren bonkt en soms zelfs met één been gevaarlijk uit een raam hangt.

13 reacties

 • Jeff Veenstra

  2 maanden geleden
  Ik heb al 2 jaar last van een buurvrouw die denkt dat de regering goedjes in haar huis te gooit.Ze bonkt tegen de muren, bijna constant,tot 3am ik ben gesloo door de korte nachten en sta constant gespannen ivm gebonk in combi met mijn ptst. Ben behoorlijk nukkig tegen me kids als ze het weekend komen. Woningbouw en politie zijn al jaren bezig maar je mag in Nederland psychische zorg afwijzen tot je een gevaar vormt. Waar ligt de grens leefbaarheid van de buurt en privacy van psychotisch persoon
 • Martijn Boeren.

  2 maanden geleden
  Als eerste zou ik graag willen reageren met een duimpje als iemand een goed verhaal heeft geschreven..nu kan ik alleen maar ongepast aanklikken! Beetje raar . Zo zie je geen overzicht of sommige verhalen zeer goed zijn geschreven. Heb dit al vaker aangekaart. HET ONDERWERP: dit soort vervelende mensen direct verwijderen uit het huis buren hebben hier flink last van ,zeker als je elke dag vroeg op moet om te gaan werken!! Ja er zijn nog ZAT mensen die hard moeten werken!! Potverdorie!!!
 • HAM Boelens

  2 maanden geleden
  Jonge jonge, wat een verhalen hieronder. Er is echt wel wat aan de hand. Bijvoorbeeld het afbreken van het Sint Francis hof. Daar hoorden deze mensen thuis. En zo zal er in Nederland meer van dit soort prachtige instellingen zijn verdwenen. Dat is schande.
 • D Dijkhof

  2 maanden geleden
  @elly, Geen probleem. Als u uw 06 geeft dan kan ik u appen met de gegevens en dan kunt met de drie die u kent het huis van me buren kopen. Dan bent u geholpen en ik ook.
 • Elly Verrips

  2 maanden geleden
  D.Dijkhof. Geef even uw adres en telefoonnummer door want ik weet er zo al drie voor u.
 1. HHC trapt in bananenschil, Berkum vergeet te stunten tegen SC Genemuiden en Urk verliest degradatiekraker
  PREMIUM
  Overzicht Zwolle

  HHC trapt in bananen­schil, Berkum vergeet te stunten tegen SC Genemuiden en Urk verliest degradatie­kra­ker

  Voor het eerst sinds de winterstop stond was het voetbalprogramma volle bak, want ook de lagere competities kwamen weer in actie. De hogere competities waren al even bezig, al was dat er bij HHC niet vanaf te zien: zij verloren van hekkensluiter OFC. Urk deed eveneens slechte zaken, want ook zij verloren van een laagvlieger. Berkum mag tevreden zijn na het gelijkspel in de ‘Breman-derby’ tegen SC Genemuiden, al zat er meer in voor de Zwollenaren. Dit en nog veel meer in de overzicht, dat gedurende het weekend wordt aangevuld.