Het politieonderzoek bij de McDonald's in Zwolle is vanavond nog in volle gang.
Volledig scherm
Het politieonderzoek bij de McDonald's in Zwolle is vanavond nog in volle gang. © Stefan Verkerk

Slachtoffers dubbele moord in McDonald’s zijn bekende horecabroers uit Zwolle

videoDe bekende Zwolse horecabroers Hüseyin en Ali Torunlar zijn woensdagavond doodgeschoten in de McDonald’s in Zwolle-Noord. De broers van Turkse komaf runden in de loop der jaren meerdere restaurants en andere ondernemingen in Zwolle en omgeving. Ze werden rond etenstijd vermoord in het bomvolle fastfoodrestaurant.

2 reacties

 • R Bosman

  1 jaar geleden
  Afschuwelijk dit wat een nachtmerrie geen woorden voor te vinden heel veel sterkte voor alle familie en nabestaanden en ook voor alle mensen en kinderen die daar op dat moment aanwezig waren en deze horror drama hebben meegemaakt😥
 • Karin Meesters

  1 jaar geleden
  Sterkte voor iedereen die dit raakt....
 1. Twee doden bij schietpartij in McDonald's Zwolle: ‘Dader schoot zijn hele magazijn leeg’
  Play
  PREMIUM
  VIDEO + UPDATE

  Twee doden bij schietpar­tij in McDonald's Zwolle: ‘Dader schoot zijn hele magazijn leeg’

  Twee mannen van 57 en 62 jaar zijn vanavond in een vestiging van de McDonald’s in Zwolle doodgeschoten. Dat gebeurde in het bijzijn van ouders en kinderen. Het zou gaan om een gerichte actie. Het personeel is in veiligheid gebracht. De politie houdt een klopjacht op in ieder geval één dader. ,,Het is niet normaal wat we hebben gezien”, vertelt een van de ooggetuigen. Burgemeester Peter Snijders reageert geschokt op de gebeurtenis.
 2. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.