Volledig scherm
John Visscher met zijn gezin: echtgenote Gea en dochters Maureen, Manouk en Zara © eigen foto

Snelle behandeling voor Zwollenaar John Visscher na succesvolle benefietavond

De benefietavond voor de zieke John Visscher uit Zwolle heeft vrijdagavond 10.060 euro opgebracht. Met de opbrengst kan Visscher behandelingen in Duitsland financieren, die 30.000 euro kosten. ,,Een superavond; we zijn er", jubelt dochter Maureen.

Zussen Manouk, Zara en Maureen haalden met hulp van familie, vrienden en bedrijven eerder al 20.000 euro op. Doel was daar met de benefietavond nog eens 10.000 euro bij kwam, en dat is dus gelukt.  ,,Volgende week gaat-ie al naar Frankfurt. Prachtig!", zegt Maureen.

Visscher heeft sinds 2010 uitgezaaide darmkanker. Hij is uitbehandeld, maar gerichte chemotherapie in Duitsland kan zijn leven verlengen en de kwaliteit van leven op peil houden, zegt zijn dochter Maureen: ,,Zonder deze behandelingen haalt hij de kerst waarschijnlijk niet. Dat is onverdraaglijk voor ons''

In café The Livingroom aan het Gasthuisplein in Zwolle traden vrijdagavond lokale artiesten op en wordt een veiling gehouden. Allerlei bedrijven en organisaties hadden dingen beschikbaar gesteld, van dinerbonnen tot een PEC-arrangement. 

In samenwerking met indebuurt Zwolle