Het aantal incidenten op de Vechtdallijn is de afgelopen periode fors toegenomen. Inzetje: aanhouding van een asielzoeker op station Emmen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het aantal incidenten op de Vechtdallijn is de afgelopen periode fors toegenomen. Inzetje: aanhouding van een asielzoeker op station Emmen. © Getty Images/iStockphoto. Inzet: Persbureau Drenthe-Groningen

Speciaal team tegen overlast veiligelanders in trein Zwolle-Emmen kan blijven, andere trajecten onzeker

Het speciale ‘veiligheidsteam’ in de strijd tegen overlast door asielzoekers in de regionale treinen kan blijven bestaan. Maar voorlopig wel alléén op het traject tussen Zwolle en Emmen.

8 reacties

 • Ronald Wintjens

  3 maanden geleden
  Herman en Jan, ik ben het volledig eens met jullie!
 • Ben Mulder

  3 maanden geleden
  Helemaal eens met Jan Veenstra
 • Henk Koops

  3 maanden geleden
  Met dank aan de privatisering! Het is een ramp op vele terreinen, men rekende zich rijk, maar komen bedrogen uit!! @ Andre Eggerding, helemaal met u eens, en hopen dat men ook gaat, en niet zegt, het maakt toch niets uit!!!!
 • Andre Eggerding

  3 maanden geleden
  @ Hans Hofman, binnenkort is er weer gelegenheid om te stemmen. Doe dat bewust. De macht is aan de stemmers.
 • Hans Hofman

  3 maanden geleden
  Bert Boerman. De man die verantwoordelijk is voor de compleet mislukte en corrupte ov deal in IJsselmond. Nu kan een andere vervoerder de zaak inclusief die waardeloze Chinese bussen overnemen. Ook op de regionale Keolis treinen is het een grootte puinhoop door de christen Unie zo gewenste en geprezen asielzoekers. Als waardering draagt een van de treinen nu de naam Bert Boerman. Ook de Overijsselse politiek is door en door verrot Tijd voor verandering.