Volledig scherm
Van de makers van Lepeltje Lepeltje, komt nu ook Kannen en Kruiken, speciaalbier- en wijnfestival, naar Zwolle. © Eigen foto

Speciaalbier en wijnfestival Kannen en Kruiken naar Zwolle

De organisatie van Lepeltje Lepeltje komt in het Pinksterweekend voor het eerst met speciaalbier- en wijnfestival Kannen & Kruiken naar Zwolle. Van vrijdag 18 tot en met maandag 21 mei scharen de beste bierbrouwers, vinologen en levensgenieters zich in Park de Wezenlanden bijeen. Afgewisseld met mobiele keukens.

'We zijn heel blij dat we naast Lepeltje Lepeltje ook met Kannen & Kruiken naar Zwolle komen', aldus organisator Maurice van de Berkt. 'Verwacht een heel uitgebreide bier- en wijnkaart en natuurlijk veel sfeer en muziek.'

Speciaalbier

De ambachtelijke bierbrouwers staan te trappelen om het publiek hun heerlijkste brouwsels voor te schotelen in Park de Wezenlanden. Rond of robuust, blond of donker, pale of stout, men wordt verrast door het brede bieraanbod. Zowel voor kenners als voor bierdebutanten zijn volop nieuwe smaken te ontdekken.

Wijn

Hobbysommelier of ervaren vinoloog, ieder met een neusje voor heerlijke wijnen komt volledig aan zijn trekken. Nestel de voeten in het heerlijke frisse gras en laat zoete tonen en tannines de smaakpapillen verleiden tot nieuwe ervaringen. Bij het zien van het wijnassortiment krijgt elke liefhebber weke knieën.

Eten

De echte fijnproevers weten welke belangrijke rol eten speelt bij het proeven van bier en wijn. Wissel het brede drankaanbod af met lekkernijen van mobiele keukens; van borrelhapjes tot maaltijden die een goede bodem beloven.

Muziek

Park de Wezenlanden wordt gevuld met scherp snaarwerk, zwoele deunen en verse beats. Of men nu geniet van een ambachtelijk biertje of een zorgvuldig gekozen Merlot, de liveacts en DJ’s maken de sfeer compleet.

Meedoen

Kannen & Kruiken staat open voor verschillende samenwerkingen. Wil jij als smaakmaker jouw bier of wijn op de menukaart, zoek je een pontificaal plekje op het podium of ben je graag een bezige bij achter de schermen? Meld je dan aan via: www.kannenkruiken.nl

Goed om te weten:

Vrijdag 18 tot en met maandag 21 mei

Vrijdag: 15:00 - 00:30

Zaterdag: 13:00 - 00:30

Zondag: 13:00 - 23:30

Maandag: 13:00 - 22:00

www.kannenkruiken.nl

In samenwerking met indebuurt Zwolle