Op 30 maart werden de Zwolse broers Ali en Hüseyin Torunlar doodschoten in deze McDonald's in Zwolle, die op dat moment vol ouders met kinderen zat.
Volledig scherm
PREMIUM
Op 30 maart werden de Zwolse broers Ali en Hüseyin Torunlar doodschoten in deze McDonald's in Zwolle, die op dat moment vol ouders met kinderen zat. © Frans Paalman

Spijker van 13 centimeter gevonden in lichaam verdachte McDonald’s-moorden in Zwolle

De 33-jarige Veysel Ü., de verdachte van de McDonald’s-moorden in Zwolle, is ernstig gewond geraakt in de penitentiaire inrichting in Dordrecht. Hij heeft een spijker met een lengte van 13 centimeter in zijn lichaam geslagen en moest met spoed worden geopereerd. Zijn naam is niet naar buiten gebracht, maar diverse bronnen, ook bij justitie, bevestigen dat het om Veysel Ü. gaat.

5 reacties

 • evert koekkoek

  1 maand geleden
  Hoe is dit mogelijk. Waren er geen detectiepoortjes in deze gevangenis?
 • B Zieleman

  1 maand geleden
  Nee inderdaad, @Hans van Dijk, ik begrijp dit hele land niet meer....
 • Hans van Dijk

  1 maand geleden
  Tja het beeld in ons land word wat vertekend nietwaar? Veelplegers krijgen alle aandacht, hulp, en soorten van (zinloze) begeleidingstrajecten. Slachtoffers worden helaas aan hun lot overgelaten. En de daders mogen in het gevang zich vooral niet verwonden, of van kant maken. Waarom eigenlijk niet? Geef ze ook daar de vrijheid in, Dat ruimt lekker op, toch?
 • Julius Bruins

  1 maand geleden
  Waar gaat het heen met Nederland dat je als (vermeende) moordenaar van 2 mensen je leven niet meer zeker bent?
 • Elly Verrips

  1 maand geleden
  OK dan vanaf nu de cel niet meer uit zodat hij of medegevangenen niet kunnen zorgen dat hij aan materiaal komt om zichzelf te verwonden.