Luca Beumer (17) zat met zijn vriendin op een bankje in Hoonhorst, toen hij werd aangevallen en achtervolgd door een jongen met een mes.
Volledig scherm
PREMIUM
Luca Beumer (17) zat met zijn vriendin op een bankje in Hoonhorst, toen hij werd aangevallen en achtervolgd door een jongen met een mes. © eigen foto

Sprintend voelt Luca (17) het mes zijn rug raken: ‘Hij riep dat hij Nederlanders haat’

Hij heeft rode wonden op zijn rug en door het vallen beschadigde polsen en knieën, maar het had veel slechter kunnen aflopen voor Luca Beumer (17). Dinsdagavond zat hij met zijn vriendin op een bankje in Hoonhorst, toen hij werd aangevallen en achtervolgd door een jongen met een mes. ,,We hadden geen ruzie, er was helemaal niks aan de hand.”

7 reacties

 • Jasper Bos

  2 maanden geleden
  Eerst maar eens het onderzoek afwachten.
 • Gerard Casteel

  2 maanden geleden
  Dat soort figuren horen hier niet of levenslang opsluiten of op de boot en uitzwaaien. Dit soort figuren zijn tikkende tijd bommen.
 • H. Osinga

  2 maanden geleden
  Trauma, drugs, alcohol, geen medicijnen, geen begeleiding of combinatie. En zo iemand loopt dan rond als een tijdbom. En niet alleen mensen die gebrekkig Nederlands spreken.
 • Hans van Dijk

  2 maanden geleden
  Al zulke zieke dwaalgeesten, na eerst de gevangenisstraf uitzitten, op het vliegtuig en retour afzender!
 • henk hartog

  2 maanden geleden
  Poging tot moord..is hij hier geboren ? Dan gevangenisstraf van minimaal 11 jaar , nw Nederlander ? Land uit . Simpel en opgelost. Sterkte Luca !