Volledig scherm
Bettina Holwerda © Instagram

Sterre schittert in paardenfilm en Bettina showt haar bikini-lijf

Stentor ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Stentor Showbytes struinen we het web af voor de gekste, mooiste, allerliefste en opvallendste posts van onze eigen regionale sterren. 

Zon, zee en een prachtige boot.. wat heb je nog meer nodig? De Zwolse Roos van Dorsten deelt dit jaloersmakende plaatje op haar Instagram

Rapper Sticks maakt mensen vast enthousiast voor zijn nieuwe expositie in Museum de Fundatie in Zwolle. Wie gaat er ook, wil hij weten...

Hij heeft inmiddels bijna hetzelfde kapsel als zijn baas Jan Vayne en daarom is het tijd voor een kappersbezoek. Niet voor de Zwolse pianist uiteraard, maar wel voor zijn enorm schattige hondje! 

Bettina Holwerda toont trots haar bikini-lijf. De in Emmeloord geboren en getogen musicalster viert met Jim van Bakkum en hun drie kindjes de zomer in Zeeland. En hoe.

Voor de familie De Zeeuw zit de vakantie erop. De voormalige Ajax-speler uit Apeldoorn, zijn vrouw en kindjes zijn weer thuis. Maar niet getreurd: ‘Bye Ibiza, see you next year!’ Fijn vooruitzicht.

Miss Montreal zit niet stil! Sanne Hans, zoals ze echt heet, komt snel met allemaal nieuwtjes naar buiten. En misschien nog wel belangrijker: ook met nieuwe muziek! Yes! 

Hoe maak je een keeper boos? Vrijetrapkoning Bas van Velzen doet het even voor.. 

Een prachtig plaatje! De Apeldoornse Joy geniet van haar laatste momenten in Orlando, Florida.  

Sterre Koning uit Zutphen wordt een paardenmeisje! Of in ieder geval in de nieuwe film van Britt Dekker ‘Whitestar'. Gaaf nieuws!

Zo jong en dan al de wereld over vliegen om op de gaafste plekken te draaien..DJ Julian Jordan is 24 jaar geworden, gefeliciteerd! 

In samenwerking met indebuurt Zwolle