Volledig scherm
Zwollenaar Ludwig mans Ludwig Mans (staand, vierde van links) overleed zondag op 82-jarige leeftijd. Foto: Jan Drost © Jan Drost

'Suriprof' Ludwig Mans overleden

ZWOLLE - In zijn woonplaats Zwolle is Ludwig Mans (op de foto staand, vierde van links) zondag op 82-jarige leeftijd overleden.

Mans was met Dolf Degenaar eind jaren vijftig de eerste profvoetballer uit Suriname bij PEC. De foto toont het PEC uit de beginjaren zestig, op De Vrolijkheid. Mans bleef altijd in Zwolle wonen. De crematie is vrijdag.

foto Jan Drost

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Patiënte uit Zwolle klaagt na ‘levensgevaarlijke’ spoedoperatie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    Patiënte uit Zwolle klaagt na ‘levensge­vaar­lij­ke’ spoedopera­tie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    De klacht van een patiënte uit Zwolle tegen tien hartspecialisten in het Radboudumc in Nijmegen hebben in drie onderdelen doel getroffen. Een chirurg in opleiding kreeg een waarschuwing van de medische tuchtrechter voor twee klachtonderdelen, omdat ze tekort was geschoten in de communicatie. Een cardioloog is de fout in gegaan bij een nachtelijk telefoontje, maar kreeg daarvoor geen maatregel opgelegd.

In samenwerking met indebuurt Zwolle