Op naar een gezonde sportomgeving: spelers en tegenstanders van SV Zwolle kunnen ieder weekeinde gratis fruit krijgen in de kantine voor of na een wedstrijd.
Volledig scherm
Op naar een gezonde sportomgeving: spelers en tegenstanders van SV Zwolle kunnen ieder weekeinde gratis fruit krijgen in de kantine voor of na een wedstrijd. © SV Zwolle/Martijn Meupelenberg

SV Zwolle zet volgende stap naar een gezonde kantine: gratis fruit voor of na de wedstrijd

Geen patatje oorlog of een broodje bal, maar een appel of banaan na afloop van de wedstrijd. Spelers en tegenstanders van SV Zwolle kunnen gratis fruit van FRUIT OP JE WERK eten voor of na hun wedstrijd. Met dit initiatief hoopt de Zwolse voetbalvereniging een gezonde sportomgeving te stimuleren.

 1. Librije's Hotel in de knoei door plots besluit over alcoholverbod na 20:00 uur: ‘Dessertwijn op de kamer’
  PREMIUM

  Librije's Hotel in de knoei door plots besluit over alcoholver­bod na 20:00 uur: ‘Dessert­wijn op de kamer’

  Een gekke avond. Zo omschrijft Thérèse Boer, eigenaresse van De Librije in Zwolle, de vrijdagavond. Nadat het kabinet plots besloot dat hotels na 20:00 uur geen alcohol meer mogen schenken, moest het hotel alle zeilen bijzetten om het de gasten alsnog naar hun zin te maken. ,,We zagen het aankomen, maar dat het vrijdagavond direct al in zou gaan kon ik niet bedenken.”
 2. Heinoër schrijft kinderboek, vader overleden Tobias illustreert

  Vader Reitse illu­streert in kinderboek, deel opbrengst naar stichting overleden Zwolse Tobias

  Marechaussee Dennis van Vilsteren uit Heino had tijd over en besloot een kinderboek te schrijven. Het werd een verhaal over vriendschap, nazi’s en ziekte. ,,Omdat in het leven niet alles goed gaat’’, zegt de schrijver. Daar kan de illustrator van Op zoek naar een schat over meepraten. Reitse Sybesma verloor zijn zoon Tobias aan hersenstamkanker. Een deel van de opbrengst van het boek is voor de naar Tobias vernoemde stichting.

In samenwerking met indebuurt Zwolle